Wij helpen u graag met ondernemen, van bedrijfsadvies en administraties tot uw jaarrekening en belastingaangifte.
Open
X

Over JTC-Finance.

Graphs of financial analysis - IsolatedWij helpen u graag met ondernemen, van bedrijfsadvies en administraties tot uw jaarrekening en belastingaangifte. De bedrijfsfilosofie van JTC-Finance is dat wij het beste resultaat voor u kunnen bereiken als wij dichtbij de klant staan. Proactief en betrokken, zoals het hoort. De kracht van JTC-Finance is dat wij cijfers en resultaten altijd vertalen naar de ondernemer, zijn bedrijf en de branche. Cijfers en resultaten op zichzelf zijn namelijk nietszeggend, het gaat om de context en het referentiekader waarin het geplaatst moet worden. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Daar maken wij het verschil.

Het grote voordeel van JTC-Finance is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. JTC-Finance heeft namelijk unieke samenwerkingsverbanden met accountantskantoren waardoor u als ondernemer de kwaliteit van een accountantskantoor krijgt tegen het meest gunstige tarief.

Door deze samenwerking heeft JTC-Finance de beschikking over de beste specialisten op het gebied van subsidies, fiscaal-juridisch, bedrijfskunde en fusies en overnames.

Daarnaast worden er voor verschillende branches jaarlijks een analyse gemaakt, gebaseerd op de cijfers  van honderden bedrijven die klant zijn bij ons. Het levert verrassende informatie op om uw bedrijf te spiegelen met dat van collega-ondernemers.

JTC-Finance maakt het verschil

Welke vraag u ook heeft, bij JTC-Finance kunt u altijd terecht voor een advies op maat. U krijgt één vast aanspreekpunt die dichtbij u staat en op de hoogte is wat er speelt in de markt en die de ondernemer(s) achter het bedrijf door en door kent. U krijgt uiteindelijk de beste kwaliteit tegen het meest gunstige tarief! Daar maken wij het verschil.

De beste kwaliteit voor een gunstige vaste prijs

financial report on tableU wilt als ondernemer natuurlijk altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Daarnaast wilt u vooraf weten wat u moet betalen voor de diensten die uw accountant levert, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij JTC-Finance hanteren we een vaste prijs zodat u niet verrast wordt achteraf. U krijgt altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Uw aanspreekpunt staat dichtbij u en uw onderneming, tegen een zeer scherp tarief. Daar maken wij het verschil.