Wij helpen u graag met ondernemen, van bedrijfsadvies en administraties tot uw jaarrekening en belastingaangifte.
Open
X

Accountancy.

Een gezonde financiƫle administratie is onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering. Als ondernemer wilt u continu het rendement van uw onderneming optimaliseren. JTC-Finance kan u hier op verschillende manieren in begeleiden. Wij analyseren uw cijfers van A tot Z om u betere te leren kennen en u en uw bedrijf op die manier vooruit te helpen.

Wij kunnen u adviseren in het opzetten en inrichten van uw administratie. Vanuit onze ervaring in diverse branches weten we wat bij uw onderneming speelt en wat belangrijk is.

Registeraccountants

Door de unieke samenwerking met accountantskantoren kan JTC-Finance ook bijzondere controleopdrachten om een accountantsverklaring te kunnen afgeven, aanbieden. De controle van uw jaarrekening en systemen is het specialisme van audit en assurance. De audit en assurance opdrachten binnen JTC-Finance worden verzorgd door erkende Registeraccountants. Hierbij hebben we het niet alleen over de wettelijke controles bij middelgrote en grote ondernemingen, maar ook over vrijwillige controles bij bijvoorbeeld stichtingen en verenigingen en onderwijsinstellingen.